Boekhouder met exact online

Boekhouder met Exact Online

Wat is Exact Online?

Met Exact Online heb je een totaaloplossing pakket voor jouw digitale administratie. Exact Online is een van de grote marktleider op het gebied van online boekhoudsoftware.

Kan ik Exact Online samen met mijn boekhouder gebruiken?

Slim samenwerken met Exact Online

Met Exact Online kan je makkelijk en snel met je boekhouder samenwerken. Samenwerking met een boekhouder is aan te raden.

Slim boekhouden met Ortaq is super easy ontdek waarom. Jouw voordelen:

Ortaq is Exact gecertificeerd.
Bekijk ons profiel op het Exact Accountants Center.

Wat kost een boekhouder?

De kosten van boekhouder voor zzp’ers verschilt sterk per boekhouder. Je administratie goed geregeld, voor een vast bedrag per maand. Al vanaf €69,- per maand doen wij jouw volledige administratie en aangiften. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Wij vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen in een vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak met één van onze professionals.

Ben je ZZP’er en op zoek naar een boekhouder? Zoek een boekhouder die gespecialiseerd is in jouw branche. Ortaq is de boekhouder voor ZZP’er en regelt de gehele boekhouding.

Is het makkelijk om van boekhouder over te stappen?

Overstappen? Zo geregeld!

Denk je erover om over te stappen naar Ortaq administratie?

Je kunt altijd even bellen, mailen, Whatsappen. Wij vertellen je dan precies hoe we te werk gaan. Wij maken overstappen makkelijk.

Ervaringen van onze klanten

Karolina

Zeer professioneel! Snelle antwoord op alle vragen. Betrouwbare boekhouder. Ik raad Ortaq administratie iedereen aan...

Vishal

Vriendelijke persoon en snelle service...

Hill Ks

Zeer ervaren en deskundig. Samen met Ortaq ben ik nog nooit zo zeker geweest over mijn bedrijf en administratie. 👍🏼👍🏼👍🏼...

Z. Kirazli

Ervaren en deskundig. Werkt zorgvuldig en oplossingsgericht. De benadering en de communicatie ervaren wij als zeer prettig...

Rymn

Mijn ervaring over Ortaq is vakkundig, jong,dynamisch,deskundig,concreet ,klantvriendelijk, goed bereikbaar en zeer betrouwbaar...

T A

Naast een vakkundige boekhouding kan je ook terecht voor andere zaken. Serkan heeft een jarenlange ervaring in de zorg...

O. Erkmen

Zeer tevreden over de diensten van Ortaq administratie, snelle service en goede communicatie...

Alle reviews zijn onafhankelijk verzameld door Google.