Belastingaangifte

Fiscaal Correct

Als ondernemer heb je met meerdere aangiftes te maken. Betaal niet langer teveel belasting en voorkom hoge boetes en naheffingen.

Een goed belasting­advies bespaart je veel geld.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning bij je belastingaangifte?

Bij Ortaq administratie begrijpen we hoe belangrijk het is om je financiën op orde te hebben. Wij zijn er om je te helpen met onze deskundige dienstverlening op het gebied van belastingaangifte.

Belastingaangifte doen kan soms ingewikkeld zijn.

Voor vragen omtrent de inkomstenbelasting bent je bij Ortaq aan het juiste adres. Wij verzorgen op een deskundige wijze jouw aangiftes.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Aangiftes inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • ICP-aangifte
  • Vennootschapsbelasting

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

startersaftrek

Professionele en betrouwbare aanpak voor jouw Belastingaangifte

Onze dienstverlening op het gebied van belastingaangifte is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Of je nu een zelfstandig ondernemer, een klein bedrijf of ZZP’ er bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die jou helpen tijd en geld te besparen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het aangifteproces en ervoor te zorgen dat jouw aangifte volledig en correct wordt ingevuld.

Bij Ortaq administratie begrijpen we dat belastingwetten voortdurend veranderen en het bijhouden van deze wijzigingen een uitdaging kan zijn. Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen hun kennis toe om ervoor te zorgen dat jouw belastingaangifte up-to-date is en in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Wanneer je kiest voor onze dienstverlening op het gebied van belastingaangifte, kun je rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. We werken nauw met je samen om jouw financiële situatie te begrijpen en ervoor te zorgen dat jouw belastingaangifte nauwkeurig en tijdig wordt ingediend. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat.

Ortaq inschakelen voor professionele belastingaangifte! ?

belastingaangifte ortaq administratiekantoor

Inkomsten­belasting (IB)

Als ondernemer moet je aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers indienen. Een gedeelte kan je vooraf betalen door middel van een voorlopig aanslag (VA). Samen berekenen we je verwachte inkomen, waarmee we de voorlopige aanslag indienen. Aan het eind van het jaar dienen we je aangifte inkomstenbelasting in. Hiermee berekent de belastingdienst of je te veel of te weinig hebt betaald gedurende het jaar. Wij zorgen er voor dat je boekhouding altijd up-to-date is, zodat je tussentijds kan kijken of je voorlopige aanslag nog wel klopt. Hierdoor kunnen we onze aangifte inkomstenbelasting indienen zonder dat er verrassingen zijn.

Omzet­belasting (BTW)

Wanneer je start met je onderneming heb je vaak te maken met omzetbelasting. Hoe doe je een aangifte? Wat mag je aftrekken? Welke tarieven en vrijstellingen zijn er? Dit hoeft geen vraag meer voor jou te zijn. Ortaq neemt je administratie over en verwerkt je boekhouden. Aan het einde van het kwartaal sturen wij je een overzicht van de in te dienen btw-aangifte. Deze kan je raadplegen via je online omgeving. Na goedkeuring dienen wij je aangifte in.

LB

Heb je personeel in dienst of ben jij zelf in dienst van de onderneming? Dan moet je maandelijks je aangifte loonbelasting indienen bij de belastingdienst. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het loon dat wordt uitbetaald. Ook ben je werkgeverspremies verschuldigd die ingehouden moeten worden. Dit vraagt om specialistisch werk. Voor een laag bedrag per salarisstrook nemen wij deze werkzaamheden uit handen.

VPB

Heb je een BV, dan moet je belasting betalen over je winst. Voor het verwerken van je winst gelden twee tarieven. Op basis van je jaarrekening bepalen we de winst voor het afgelopen jaar. Vervolgens kunnen we je aangifte VPB indienen. Voor de vennootschapsbelasting kan je je winst verrekenen met verliezen tot 6 jaar uit het verleden. Bij het samenstellen van je jaarrekening, bereiden wij ook je VPB voor. Zo kan je tijdig en snel je aangifte indienen.

ICP

Doe jij zaken met het buitenland? Dan dien je ook een ICP-aangifte in te dienen. De ICP aangifte is een belasting over de diensten en goederen die jij intracommunautair levert vanuit Nederland naar een ander EU land. De ICP aangifte is een specificatie van de BTW aangifte waarin u aangeeft goederen/diensten aan een onderneming in een ander EU land heeft geleverd. Doet je dit niet juist of tijdig, kan je een boete krijgen van de belastingdienst. Afhankelijk van de goederen of diensten die je levert en het bedrag kan de aangiftetijdvak verschillen. Wil je weten wanneer jij je ICP aangifte in moet dienen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hulp bij belastingaangifte 2023

De belastingaangiftes: het is voor veel ondernemers een van de minder aangename aspecten van het ondernemerschap.

Deskundige belastingadviseurs met uitgebreide kennis van belastingwetten en -regelgeving.

g

Op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en situatie.

R

Betrouwbare en professionele aanpak om ervoor te zorgen dat je belastingaangifte volledig en correct is.

Bespaar tijd en geld met onze efficiënte en doelgerichte dienstverlening.

De totaaloplossing van Ortaq

Ortaq biedt dé totaaloplossing voor jouw onderneming van administratie tot grafische diensten op 1 plek!

Boekhouder certificaat
Boekhouding

Financiële Admini­stratie

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden. Maar ook dit moet gebeuren en is het noodzakelijk voor een financieel gezond bedrijf. Door je boekhouden uit te besteden aan Ortaq kan jij tijd besparen, die je kunt besteden om klanten te werven, omzet te generen en kwaliteit te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Belastingaangifte

Fiscaal Correct

Belastingaangiftes horen op tijd te gaan. Voorkom boetes en lever je btw-aangiftes op tijd in. Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiften. Wil je ook de fiscale aangiftes voor jouw bedrijf uitbesteden?

Ontdek de mogelijkheden

Salaris­administratie

Voordelen van Ortaq

De wet- en regelgeving omtrent loonberekeningen verandert voortdurend en zijn voor de ondernemer wel eens lastig om te volgen. Zorgen over de salarisadmini­stratie? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden

Zorgadministratie

Begin jij als ondernemer/ ZZP’er in de zorg?

Als zorgprofessional ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van cliënten om zorg aan te leveren. Je plant je scholing(en) en houdt je certificaten up-to-date.

Ontdek de mogelijkheden

Grafisch totaalpakket

Logo en huisstijl

Naast je administratie verzorgen wij graag jouw logo, website, email en meer. Wij leveren totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak. Dat maakt ons zo uniek!

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk onze tarieven

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

Starters

Tot 10 mutaties per maand

€69,- p.m.

Eenmanszaak

Tot 10 mutaties per maand

€89,- p.m.

BV / VOF

Tot 10 mutaties per maand

€149,- p.m.

Hoe kunnen we je helpen?

Telefoon

Bel ons ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 op 070 783 00 88.

E-mail

E-mail ons 24/7 op contact@ortaq.nl. We reageren zo snel mogelijk.

WhatsApp

Wij beantwoorden je vragen van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00.

Pin It on Pinterest