Boekhouder
Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die professionele diensten verleent op het gebied van financiële administratie?

Op zoek naar een boekhouder of administratiekantoor in Rotterdam? Maak kennis met Ortaq administratie.

Ortaq is een full-service administratiekantoor dat een totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak biedt. Daarom zijn wij zo uniek!

Al vanaf €69,- per maand doen wij jouw volledige administratie en aangiften. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Wij zijn meer dan een administratiekantoor.

De voordelen van Ortaq app

Het belang van actuele cijfers is groot. Voor jou, om vorm te kunnen geven aan nieuwe plannen en ideeën, maar ook voor ons. Als we samen kijken naar realtime data, kunnen wij tijdig kansen en bedreigingen signaleren. Met Mijn[Ortaq] app lever je eenvoudig en snel documenten aan. De app is gebruiksvriendelijk en geeft jou op elk moment een actueel beeld van de financiële positie van je onderneming.

Online app Boekhouden
Boekhouder in Rotterdam

Ortaq is meer dan een
boekhouder

Ortaq is een modern en professioneel boekhouder in Rotterdam en omstreken. Zoek jij een administratiekantoor in Rotterdam?

Hét moderne boekhouder van Rotterdam

Streep oranje blauw

Flexibiliteit van ons kantoor

Ortaq administratie is gevestigd in Den Haag. Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur! Ons werkgebied blijft niet beperkt tot omgeving Zuid-Holland.
Boekhouder Rotterdam
Exact certificering

Ons blog

Kennis en advies

Boekhouder met Exact Online

Boekhouder met Exact Online Wat is Exact Online? Met Exact Online heb je een totaaloplossing pakket voor jouw digitale administratie. …

Sector Transport

Je eigen transport-/ koeriersbedrijf beginnen? Stel je wilt een bedrijf starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg (transport/ koerier). Welke …

4 tips voor ZZP’ers

4 handige tips voor ZZP’ers Het groeiende aantal ZZP’ers zorgt in veel branches voor meer concurrentie! We helpen je graag …