Administratie & Boekhouding

Vakkundig en persoonlijk
Financiële Admini­stratie

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden.

Streep oranje blauw

Administratie & Boekhouding

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden. Maar ook dit moet gebeuren en is het noodzakelijk voor een financieel gezond bedrijf. Door je boekhouden uit te besteden aan Ortaq kan jij tijd besparen, die je kunt besteden om klanten te werven, omzet te generen en kwaliteit te verbeteren.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

Administratieve diensten op maat

Zoek je een administratiekantoor voor een eerlijke prijs? En een boekhouder met wie je een lange termijn samenwerking opbouwt?

Twijfel dan niet om kennis met ons te maken.

Wij vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen in een vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak met één van onze professionals.

Administratieve diensten

Boekhouder gezocht?

Door het bijhouden van een boekhouding heb je altijd beschikking over de cijfers en resultaten van je bedrijf. Hierdoor krijg je snel een goed overzicht van al je kosten en opbrengsten. De boekhouding is de basis voor je belastingaangiften.

Boekhouding
Er zijn regels voor het bijhouden en bewaren van je administratie. Ook je facturen moeten voldoen aan wettelijke eisen. Lees meer over de bewaarplicht op belastingdiens.nl

Administratie en boekhouding
Je kunt je documenten zowel digitaal als op papier bij ons aanleveren. Voor het verwerken van deze documenten werken wij met een online pakket. Zo heb jij 24/7 inzicht in je administratie.
Exact certificering

Voor de financiële administratie maken wij gebruik van Exact Online.

Met dit programma kun je meekijken naar de werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo heb je 24/7 inzicht in je boekhouden met actuele informatie, door in te loggen via de computer, tablet of telefoon. 

Mocht je vragen hebben over je administratie kan je via de app ook vragen stellen aan je adviseur. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar of kan je gebruik maken van ons bedrijfs-Whatsapp om contact op te nemen. Na het verwerken van je administratie vinden we het fijn om een terugkoppeling te geven met eventuele aandachtspunten. Zo hebben we regelmatig contact en houden we de administratie up-to-date. En dat allemaal tegen een vast bedrag per maand. Dus geen verassingen achteraf!  

Focus je op datgene waar jij goed in bent...
Laat administratie aan ons over!

Administratie & Boekhouder