Ortaq is een full-service administratie­kantoor

Ortaq is een full-service administratiekantoor dat een totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak biedt.

Over Ortaq Administratie

Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak

Ortaq is een full-service administratiekantoor dat een totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak biedt.

Daarom zijn wij zo uniek!

Ortaq neemt je administratie van A tot Z uit handen. Je administratie goed geregeld, voor een vast bedrag per maand. We helpen je graag met de administratie, boekhouding, jaarrekening, salarisadministratie en de belastingaangiftes.

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

Vast laag maandtarief

Slim samenwerken

Altijd dichtbij en bereikbaar

24/7 toegang tot administratie

Je administratie in de juiste flow, wij regelen het voor jou!

Ortaq, de boekhouders van de nieuwe generatie.

Met ons ervaren team van boekhouders bieden wij betrouwbare en nauwkeurige financiële ondersteuning aan bedrijven van alle groottes en sectoren.
Met onze expertise en moderne benadering helpen wij jou om jouw financiële administratieve taken te vereenvoudigen.
Onze boekhouders staan voor je klaar.
Ortaq, de boekhouders van de nieuwe generatie
voor zzp eenmanszaak vof bv

Slim samenwerken

Waarom kiezen voor Ortaq administratie?

Wij staan voor snel, accuraat en transparantie. We gebruiken de beste tools zodat jij er altijd en overal bij kunt en met één druk op de knop je bonnetjes en facturen kunt uploaden. Wij houden het graag eenvoudig.

  • Landelijk administratiekantoor.
  • Voor ZZP, Eenmanszaak, VOF en B.V.
  • Vast bedrag per maand.
  • Leukste administratiekantoor van Nederland.
  • Slim samenwerken.

Ondersteuning bij het starten en groeien van je bedrijf

Naast het overnemen van alle administratieve lasten kunnen we je helpen met het digitaliseren van je administratie. Wij vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen in een vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak met één van onze professionals.

administratiesoftware

Slim boekhouden

Ortaq werkt 100% digitaal dankzij onze online administratiesoftware. Zo heb jij 24/7 inzicht in je administratie. Dit maakt het mogelijk om alle administratie digitaal aan te kunnen leveren of te communiceren met je adviseur. Wij houden het graag eenvoudig.

Ons werkgebied omslaat heel Nederland

Flexibiliteit van ons kantoor

Ortaq administratie is gevestigd in Den Haag. Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur! Ons werkgebied blijft niet beperkt tot omgeving Zuid-Holland.

werkgebied administratiekantoor

De totaaloplossing van Ortaq

Ortaq biedt dé totaaloplossing voor jouw onderneming van administratie tot grafische diensten op 1 plek!

Boekhouder certificaat
Boekhouding

Financiële Admini­stratie

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden. Maar ook dit moet gebeuren en is het noodzakelijk voor een financieel gezond bedrijf. Door je boekhouden uit te besteden aan Ortaq kan jij tijd besparen, die je kunt besteden om klanten te werven, omzet te generen en kwaliteit te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Belastingaangifte

Fiscaal Correct

Belastingaangiftes horen op tijd te gaan. Voorkom boetes en lever je btw-aangiftes op tijd in. Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiften. Wil je ook de fiscale aangiftes voor jouw bedrijf uitbesteden?

Ontdek de mogelijkheden

Salaris­administratie

Voordelen van Ortaq

De wet- en regelgeving omtrent loonberekeningen verandert voortdurend en zijn voor de ondernemer wel eens lastig om te volgen. Zorgen over de salarisadmini­stratie? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden

Grafisch totaalpakket

Logo en huisstijl

Naast je administratie verzorgen wij graag jouw logo, website, email en meer. Wij leveren totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak. Dat maakt ons zo uniek!

Ontdek de mogelijkheden

ShiroHige
ShiroHige
16/09/2023
Abdel
Abdel
16/09/2023
Mini Little Star
Mini Little Star
28/05/2023
Ghost
Ghost
17/04/2023
Supper geholpen zeer vriendelijk.
Felix Wassmann
Felix Wassmann
09/02/2023
I recently started my own company and Serkan plus the whole Ortaq team have been very professional and very quick in setting everything up and handling all bookkeeping and payroll tasks for me. I can definitely recommend their services!
Mohamed L
Mohamed L
26/12/2022
De service die wij van dit bedrijf hebben ontvangen, is uitstekend. Het team is erg vriendelijk en professioneel, en ze hebben ons geholpen met het opstarten van een nieuw bedrijf en alles is tijdig afgerond. We kunnen het bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
Car
Car
28/11/2022
Ontzettend fijn bedrijf. Ik raad iedereen mijn boekhouder aan de service is top en word altijd netjes en op tijd geholpen
Ahmet onder
Ahmet onder
20/10/2022
Sinds kort als zzper aan de slag en ben heel erg tevreden over mijn boekhouder. Neemt echt tijd voor je administratie controleerd en ziet alles optijd. Denk tijdig met je mee en geeft hele goeie adviezen. Zeker een aanrader! Schildersbedrijf Onder
mitch
mitch
19/10/2022
Super service van dit boekhoudkantoor! Mijn vragen worden altijd super snel beantwoord en ze helpen mij goed met mijn nieuwe onderneming! Een zekere aanrader!
Yasmin Beekie
Yasmin Beekie
19/10/2022
Super ! Wij zijn zeer tevreden
review schrijven

Pin It on Pinterest