Online App

Efficiënt samenwerken via Mijn Ortaq App

Digitaal aanleveren, communiceren en actueel inzicht.

Mijn Ortaq app is toegankelijk via je webbrowser en via de mobiele app 🚀

Met Mijn Ortaq App heb je altijd grip op je cijfers.

Check de status van een factuur en controleer de cashflow terwijl je in gesprek bent. Geen moeilijke spreadsheets, onduidelijke mailwisselingen of omslachtige werkwijzes, maar overzichtelijke grafieken en relevante kengetallen die je op elk moment helpen de juiste beslissing te nemen.

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

online app boekhouding
Online administratie app

Wat is Mijn Ortaq App? 👍

Zoek je een administratiekantoor voor een eerlijke prijs? En een boekhouder met wie je een lange termijn samenwerking opbouwt?

Mijn Ortaq is een softwareapplicatie die helpt om samen met ons je administratie bij te werken én bij te houden en laat zien hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Mijn Ortaq is toegankelijk via je webbrowser en via de mobiele app.

De mogelijkheden van Mijn Ortaq:

 

  • Bonnetjes en facturen aanleveren
  • Communiceren rondom transacties (chat)
  • Inkomsten en uitgaven bekijken
  • Openstaande posten controleren
  • Overzicht van alle in- en verkoopfacturen
  • Inkoopfacturen en btw-aangiftes goedkeuren
  • Eenvoudig leveranciers betalen
  • Optioneel: facturen maken en versturen

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

Documenten aanleveren en betalen

R

Bonnetjes

Maak direct een foto van de bon met de app op je smartphone en je hoeft er niet meer aan te denken. Via de mobiele app kun je gemailde facturen direct uploaden naar de administratie bij Ortaq. Documenten zijn na aanlevering altijd nog beschikbaar via een helder overzicht. Ben je een bonnetje vergeten aan te leveren, dan ontvang je van ons een bericht en lever je eenvoudig aan via de app.

R

Facturen

Upload je facturen zelf heel eenvoudig via Mijn Ortaq en ze komen direct in je administratie terecht. Keur ze wel of niet goed voor betaling en verricht de betalingen via de overzichtelijke betaallijst. Upload ook verkoopfacturen naar Mijn Ortaq zodat ze verwerkt kunnen worden, of nog eenvoudiger, maak verkoopfacturen direct aan in Mijn Ortaq.
R

Eenvoudig betalen

Na aanlevering heb je gelijk goed inzicht in aangeleverde bonnen en facturen en beheer je makkelijk je betalingen. Je stelt eenvoudig een betaallijst samen van waaruit je bijvoorbeeld zelf de betaaldatum kiest, deelbetalingen kan uitvoeren of desgewenst vanaf een andere rekening kan betalen.
online app boekhouding scannen
online-app-boekhouding-facturen
online app boekhouding offerte

Facturen maken en versturen

R

Facturatie

Hoe eerder de factuur bij de klant is, hoe eerder die factuur aan jou betaald wordt. Factureer eenvoudig via Mijn Ortaq. Maak de factuur aan via de computer, of direct via de app op je smartphone en ze staan meteen in de e-mail van je klant. De factuur is standaard opgemaakt met een professionele factuurlay-out en voorzien van jouw bedrijfslogo.

R

Automatische verwerking

Belangrijk voordeel van factureren via Mijn Ortaq is dat de factuur meteen is verwerkt in de boekhouding en het bedrijfsresultaat.

R

Factureren on-the-go

Zodra de factuur is verzonden komt deze in een overzichtelijke lijst van verkoopfacturen te staan, kun je precies zien welke facturen al zijn voldaan en welke er nog moeten worden betaald door de klant. In de financiële cockpit wordt dit ook op een grafische manier weergegeven. Van eventuele vervallen openstaande posten kan er met een druk op de knop een herinnering worden verstuurd.
facturen sturen
Online boekhouden App

Voor jou

De voordelen van Mijn Ortaq

Het belang van actuele cijfers is groot. Voor jou, om vorm te kunnen geven aan nieuwe plannen en ideeën, maar ook voor ons. Als we samen kijken naar realtime data, kunnen wij tijdig kansen en bedreigingen signaleren.
Met Mijn Ortaq App lever je eenvoudig en snel documenten aan. De app is gebruiksvriendelijk en geeft jou op elk moment een actueel beeld van de financiële positie van je onderneming.

De totaaloplossing van Ortaq

Ortaq biedt dé totaaloplossing voor jouw onderneming van administratie tot grafische diensten op 1 plek!

boekhouder certificaat
Boekhouding

Financiële Admini­stratie

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden. Maar ook dit moet gebeuren en is het noodzakelijk voor een financieel gezond bedrijf. Door je boekhouden uit te besteden aan Ortaq kan jij tijd besparen, die je kunt besteden om klanten te werven, omzet te generen en kwaliteit te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Belastingaangifte

Fiscaal Correct

Belastingaangiftes horen op tijd te gaan. Voorkom boetes en lever je btw-aangiftes op tijd in. Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiften. Wil je ook de fiscale aangiftes voor jouw bedrijf uitbesteden?

Ontdek de mogelijkheden

Salaris­administratie

Voordelen van Ortaq

De wet- en regelgeving omtrent loonberekeningen verandert voortdurend en zijn voor de ondernemer wel eens lastig om te volgen. Zorgen over de salarisadmini­stratie? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden

Zorgadministratie

Begin jij als ondernemer/ ZZP’er in de zorg?

Als zorgprofessional ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van cliënten om zorg aan te leveren. Je plant je scholing(en) en houdt je certificaten up-to-date.

Ontdek de mogelijkheden

Grafisch totaalpakket

Logo en huisstijl

Naast je administratie verzorgen wij graag jouw logo, website, email en meer. Wij leveren totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak. Dat maakt ons zo uniek!

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk onze tarieven

Zekerheid voor een vast bedrag per maand 🤝

Starters

Tot 10 mutaties per maand

€69,- p.m.

Eenmanszaak

Tot 10 mutaties per maand

€89,- p.m.

BV / VOF

Tot 10 mutaties per maand

€149,- p.m.

Hoe kunnen we je helpen? 🙌

Telefoon

Bel ons ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 op 070 783 00 88.

E-mail

E-mail ons 24/7 op contact@ortaq.nl. We reageren zo snel mogelijk.

WhatsApp

Wij beantwoorden je vragen van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00.

Pin It on Pinterest