Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 070 783 00 88

Een mutatie is een verwerkte verkoop-/inkoopfactuur en bankregel.

Er geldt een overschrijdingspercentage van 5%. Tot een overschrijding van 5% hanteren wij geen extra kosten. Vervolgens zullen wij het pakket met 50 mutaties ophogen tegen een meerprijs van € 20 per maand voor elke 50 mutaties dat wordt bijgekocht. Dit wordt met terugwerkende kracht verwerkt. Uiteraard zullen we dit vooraf schriftelijk melden.

Er bestaan online boekhoudprogramma’s die verklaren dat je je administratie helemaal zelf kunt doen. Helaas houden zij geen rekening met de wet- en regelgeving waar je je als ondernemer aan moet houden.

Bij de tarieven pagina staan de tarieven met de bijbehorende mutaties beschreven. In de abonnementen zijn al deze werkzaamheden tegen een vast bedrag.

Geen zorgen. Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

In de abonnementen zijn extra werkzaamheden niet inbegrepen, zoals: Opstellen van arbeidsovereenkomsten, implementatie van software, debiteurenbeheer, (accountants)verklaring en advieswerkzaamheden t.b.v. specifieke vragen zoals, financiering, medewerkers werven, overnameadvies etc. Mocht u gebruik willen maken van deze diensten, zullen wij vooraf een offerte uitbrengen, voordat wij extra kosten in rekening brengen. Zo kunt u zelf kiezen of u gebruik wilt maken van deze dienst(en) en krijgt u geen verassing achteraf.

Wij houden het graag eenvoudig. Onze administratie pakketten hebben een vaste contractduur van één jaar en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Onze hosting / domeinnaam producten hebben een contractduur van één jaar. Wij verlengen steeds met één jaar. Je krijgt hiervan tijdig een bericht.

Ortaq vindt het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten. Wij hanteren hiervoor meerdere communicatiekanalen. Je kunt telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 08:30 t/m 17:00 uur. Daarnaast hebben wij de beschikking tot een Bedrijfs-Whatsapp nummer. Hierdoor zijn wij beter bereikbaar voor onze klanten. Uiteraard kunt u ook mailen naar contact@ortaq.nl voor uw vragen of een afspraak inplannen om op bezoek op locatie af te spreken.

Ja, het is mogelijk om halverwege het jaar over te stappen naar Ortaq. Wij factureren voor de maanden die wij in de administratie voor jou verwerkt hebben. Overstappen van boekhouder of administratiekantoor

Een bv oprichten is niet hetzelfde als langs de KVK gaan om een eenmanszaak in te schrijven. Ortaq zorgt voor de oprichting van jouw besloten vennootschap op een snelle en voordelige manier.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het aanleveren van uw administratie. Zowel digtaal als via papier. Je levert de administratie aan naar wens en wij doen de rest.

Wij zijn gevestigd in Den Haag. Ons werkgebied blijft niet beperkt tot omgeving Zuid Holland.

Zit jouw antwoord er niet tussen? Wij helpen je graag verder.

Hoe kunnen we je helpen?

Telefoon

Bel ons ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 op 070 783 00 88.

E-mail

E-mail ons 24/7 op contact@ortaq.nl. We reageren zo snel mogelijk.

WhatsApp

Wij beantwoorden je vragen van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00.