Administratie­kantoor
Rijswijk

Ortaq administratie, hét administratiekantoor uit omgeving Rijswijk. Ben je op zoek naar een administratie­kantoor of boekhouder in Rijswijk?

Wil je de administratie van jouw bedrijf van A tot Z op de juiste manier regelen, maar heb je zelf niet voldoende kennis en vaardigheden in huis om jouw boekhouden op de beste manier te ordenen?

Ortaq neemt je administratie van A tot Z uit handen.

Ben je als ondernemer actief in de omgeving van Rijswijk en ben je op zoek naar een administratiekantoor om je te helpen met jouw financiële administratie? 

Maak kennis met Ortaq administratie.

Ortaq is een full-service administratiekantoor dat een totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak biedt. Daarom zijn wij zo uniek!

Je administratie goed geregeld, voor een vast bedrag per maand. Al vanaf €69,- per maand doen wij jouw volledige administratie en aangiften. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Wij zijn meer dan een administratiekantoor.

Administratiekantoor Rijswijk | Ortaq werkt in de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leidschendam, Poeldijk, Maasdijk en Zoetermeer. Vanwege de digitalisering slim boekhouden zijn alle anderen regio’s ook welkom bij Ortaq administratiekantoor.

Wij denken graag met je mee!

Administratiekantoor in Rijswijk

Ortaq is meer dan een
administratiekantoor

Ortaq is een modern en professioneel administratiekantoor in Rijswijk en omstreken. Zoek jij een administratiekantoor in Rijswijk?

Zowel startende en kleine ondernemingen als middelgrote organisaties zijn bij ons van harte welkom

Neem vandaag nog contact op met onze professionals.

ZZP-ers, Eenmanszaken, VOF’s, BV’s, non-profitorganisaties en kleine tot middelgrote ondernemers kunnen terecht bij ons administratiekantoor.

Heb je al een boekhouder maar wil je overstappen naar Ortaq? Laat het ons weten en wij helpen je met de overstap. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die met je meedenkt?

Bel ons

070 783 00 88

Mail ons

contact@ortaq.nl

Boekhouder in Rijswijk
Streep oranje blauw

Flexibiliteit van ons kantoor

Ortaq administratie is gevestigd in Den Haag. Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur! Ons werkgebied blijft niet beperkt tot omgeving Zuid-Holland.
Exact certificering

Ons blog

Kennis en advies

Boekhouder met Exact Online

Boekhouder met Exact Online Wat is Exact Online? Met Exact Online heb je een totaaloplossing pakket voor jouw digitale administratie. …

Sector Transport

Je eigen transport-/ koeriersbedrijf beginnen? Stel je wilt een bedrijf starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg (transport/ koerier). Welke …

4 tips voor ZZP’ers

4 handige tips voor ZZP’ers Het groeiende aantal ZZP’ers zorgt in veel branches voor meer concurrentie! We helpen je graag …