Salarisadministratie

Salaris­administratie uitbesteden

Zorgen over de salarisadmini­stratie? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Salarisadministratie

Een personeel voor het eerst in dienst nemen is voor vele ondernemers een spannend moment.

Dat brengt ook administratieve verplichtingen met zich mee. Ga je voor het eerst een medewerker in dienst nemen of weet je niet hoe om te gaan met salarisadministratie? Ben jij op zoek naar een kantoor die met je meedenkt?

Wij nemen het volledig over voor jou.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Een online platform voor werkgever en werknemer
  • Maandelijkse/ 4-wekelijkse salarisberekeningen
  • Periodieke aangifte loonheffing
  • Verwerken pensioenen
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten
  • Transparante tarieven

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

salarisadministratie denhaag
salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden?

Door je salarisadministratie uit te besteden kan jij je richten op overige personeelszaken, zoals het aansturen, trainen en motiveren van medewerkers.

U betaalt per salarisstrook een vast voordelige tarief vanaf €10,-. Mocht je vragen hebben over je salarisadministratie kan je via de app ook vragen stellen aan je adviseur. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar of kan je gebruik maken van ons bedrijfs-Whatsapp om contact op te nemen. Wij zorgen er voor dat dit juist en tijdig verwerkt wordt.

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

Overweeg je om je salarisadministratie Den Haag en omgeving uit te besteden?

Het uitbesteden van salarisadministratie kan een verstandige zet zijn voor bedrijven van elke omvang.

Het bespaart niet alleen tijd en middelen, maar het zorgt er ook voor dat je salarisadministratie nauwkeurig en up-to-date blijft. Bij Ortaq administratiekantoor begrijpen we het belang van een efficiënte en betrouwbare salarisadministratie. Daarom bieden wij salarisadministratiediensten aan die voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf.

Salarisadministratie bij Ortaq = kostenbesparing

Een ander voordeel van het uitbesteden van je salarisadministratie is de kostenbesparing. Het hebben van interne salarisadministrateurs kan duur zijn vanwege salarissen, training en voortdurende bijscholing. Door samen te werken met ons, hoef je je geen zorgen te maken over deze kosten. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk geleverde diensten, waardoor je bedrijf flexibiliteit behoudt en kosten kunt besparen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Belastingwetten en arbeidsregels veranderen voortdurend en het is een uitdaging om op de hoogte te blijven van al deze wijzigingen. Onze experts zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat je salarisadministratie volledig in overeenstemming is met de geldende voorschriften.

Het uitbesteden van je salarisadministratie biedt dus vele voordelen, zoals tijdsbesparing, kostenbesparing en naleving van wet- en regelgeving. Bij Ortaq staan we klaar om je te helpen met al je salarisadministratie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je bedrijf kunnen ondersteunen bij het uitbesteden van de salarisadministratie.

Geïnteresseerd geraakt in Ortaq?

Loonstrook salarisadministratie Ortaq boekhouder

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor salarisadministratie in Den Haag en omgeving?

Zoek niet verder! Bij Ortaq administratie bieden we uitgebreide salarisadministratiediensten aan bedrijven in Den Haag en omgeving. Ons team van ervaren salarisadministrateurs staat klaar om je te ondersteunen en zorgen voor een soepele en nauwkeurige verwerking van salarissen.

De totaaloplossing van Ortaq

Ortaq biedt dé totaaloplossing voor jouw onderneming van administratie tot grafische diensten op 1 plek!

Boekhouder certificaat
Boekhouding

Financiële Admini­stratie

Als ZZP’er en ondernemer staat administratie en boekhouden niet op je primaire lijst van werkzaamheden. Maar ook dit moet gebeuren en is het noodzakelijk voor een financieel gezond bedrijf. Door je boekhouden uit te besteden aan Ortaq kan jij tijd besparen, die je kunt besteden om klanten te werven, omzet te generen en kwaliteit te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Belastingaangifte

Fiscaal Correct

Belastingaangiftes horen op tijd te gaan. Voorkom boetes en lever je btw-aangiftes op tijd in. Wij verzorgen alle soorten fiscale aangiften. Wil je ook de fiscale aangiftes voor jouw bedrijf uitbesteden?

Ontdek de mogelijkheden

Salaris­administratie

Voordelen van Ortaq

De wet- en regelgeving omtrent loonberekeningen verandert voortdurend en zijn voor de ondernemer wel eens lastig om te volgen. Zorgen over de salarisadmini­stratie? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden

Zorgadministratie

Begin jij als ondernemer/ ZZP’er in de zorg?

Als zorgprofessional ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van cliënten om zorg aan te leveren. Je plant je scholing(en) en houdt je certificaten up-to-date.

Ontdek de mogelijkheden

Grafisch totaalpakket

Logo en huisstijl

Naast je administratie verzorgen wij graag jouw logo, website, email en meer. Wij leveren totaalpakket van administratie tot grafische diensten onder één dak. Dat maakt ons zo uniek!

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk onze tarieven

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

Starters

Tot 10 mutaties per maand

€69,- p.m.

Eenmanszaak

Tot 10 mutaties per maand

€89,- p.m.

BV / VOF

Tot 10 mutaties per maand

€149,- p.m.

Hoe kunnen we je helpen?

Telefoon

Bel ons ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 op 070 783 00 88.

E-mail

E-mail ons 24/7 op contact@ortaq.nl. We reageren zo snel mogelijk.

WhatsApp

Wij beantwoorden je vragen van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00.

Pin It on Pinterest