Betaalbaar boekhouder voor de zzp’er v.a. €69,- per maand

Datum: 4 mei, 2023
Categorie: Advies | Nieuws
Boekhouder met exact online

Betaalbaar boekhouder voor de zzp’er vanaf 69,- euro per maand

Ben je op zoek naar een boekhouder voor zzp er?

Er zijn zzp’ers die hun boekhouding helemaal zelf doen.
Je kan ervoor kiezen om je boekhouding zelf te doen of (een deel) uit te besteden aan een boekhouder. Het is wel aan te raden om dit over te laten aan een boekhouder. Een boekhouder inschakelen bespaart je tijd en geld.
Kies jij ervoor om zelf je boekhouding te doen? Zelf de boekhouding doen is niet zonder risico! Je moet op de hoogte zijn van belastingregels en op de hoogte blijven: want wetgeving wijzigt regelmatig en aan de andere kant zelf boekhouden kost tijd.

Op zoek naar een betrouwbare boekhouder voor jouw ZZP’er?

Met een ervaren boekhouder voor zzp’er kun je je concentreren op jouw onderneming, terwijl de financiële administratie professioneel wordt afgehandeld. Van boekhouding tot belastingaangiftes, een boekhouder zzp neemt alle administratieve zorgen uit handen. 

Met een ervaren zzp-boekhouder is jouw administratie altijd in orde.

Door samen te werken met een boekhouder bespaar je tijd, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf.

Boekhouder voor zzp

Ortaq de boekhouder voor zzp er.

Het inschakelen van een boekhouder heeft vele financiële voordelen. Een boekhouder heeft verstand van belastingregels. Je kunt tijd en geld overhouden omdat een boekhouder veel taken kan overnemen. Om ervoor te zorgen dat je de administratie goed op orde kunt houden, is de boekhouding zeer belangrijk.

Boekhouder voor zzp

Moet ik mijn zzp-boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Voor ondernemers en zzp’ers is het niet verplicht om hun boekhouding uit te besteden. Het goede nieuws is dat je dit prima zelf kunt doen, zelfs zonder uitgebreide boekhoudkennis. Het is echter van groot belang om inzicht te hebben in je eigen administratie. Dit inzicht helpt je namelijk om te begrijpen waar je winst maakt en waar je kosten liggen. Bij het nadenken over je boekhouding sta je voor de keuze: ga je het zelf doen of besteed je het uit aan een boekhouder.

Voordelen van zelf je boekhouding doen:

Kostenbesparing: Door zelf je boekhouding te doen, bespaar je de kosten van het inhuren van een boekhouder. Dit is vooral gunstig als je budget beperkt is.

Inzicht en controle: Je hebt altijd en overal direct inzicht in je financiën. Door zelf de boekhouding bij te houden, behoud je de controle over je bedrijfsfinanciën en kun je beter beslissingen nemen.

Nadelen van zelf je boekhouding doen:

Tijdsinvestering: Het bijhouden van je boekhouding kost tijd. Wees bereid om regelmatig tijd vrij te maken om je financiële administratie bij te werken en te controleren.

Complexiteit van belastingregels: Als zzp’er moet je op de hoogte zijn van de belastingregels en mogelijke aftrekposten. Het kan voorkomen dat je als niet-gespecialiseerde boekhouder bepaalde fiscale voordelen over het hoofd ziet. Overweeg in dat geval professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat je alle mogelijke aftrekposten benut.

Tips en advies bij het zelf doen van je boekhouding:

  • Zorg voor een gestructureerde aanpak: Stel een duidelijk systeem op voor het organiseren van je financiële documenten, zoals facturen, bonnen en bankafschriften. Dit maakt het gemakkelijker om je boekhouding bij te houden en belangrijke informatie terug te vinden.
  • Gebruik boekhoudsoftware: Maak gebruik van boekhoudsoftware of online tools om je boekhouding efficiënter te beheren. Deze tools vereenvoudigen taken zoals facturering, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, en het genereren van rapporten.
  • Wees nauwkeurig en consistent: Neem de tijd om je boekhouding regelmatig bij te werken en ervoor te zorgen dat alle informatie correct is ingevoerd. Dit voorkomt fouten en bespaart je later mogelijke hoofdpijn bij het corrigeren van onnauwkeurigheden.

Slim boekhouden met Ortaq

Ortaq de boekhouder voor zzp er
Houd overzicht en bespaar tijd. Jouw administratie overal beschikbaar en altijd up-to-date.

Beter, sneller en efficiënter boekhouden voor zzp.

Slim boekhouden met Ortaq is super easy ontdek waarom zzp’ers slim boekhouden met Ortaq.

  • Mobiele app
  • Automatische bankkoppeling
  • Btw-aangifte
  • Bonnen scannen
  • Facturen
  • 24/7 inzicht

Wat kost een boekhouder?

De kosten van boekhouder voor zzp’ers verschilt sterk per boekhouder. Je administratie goed geregeld, voor een vast bedrag per maand. Al vanaf €69,- per maand doen wij jouw volledige administratie en aangiften. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Wij vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen in een vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak met één van onze professionals.

Is het makkelijk om van boekhouder over te stappen?
Overstappen? Zo geregeld!

Denk je erover om over te stappen naar Ortaq administratie?

Je kunt altijd even bellen, mailen, Whatsappen. Wij vertellen je dan precies hoe we te werk gaan. Wij maken overstappen makkelijk.

Ons blog

Kennis en advies

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaringen.

Wanneer ben je ondernemer voor de Belastingdienst?

Bij hoeveel opdrachtgevers ben ik zelfstandig voor de Belastingdienst als zzp'er? De regels rond ondernemen, zzp’en en...

Letters Belastingdienst in betaalkenmerk of beschikkingsnummer

Betekenis van Codes en Letters op Belastingaangiftes en Aanslagen Op belastingaangiftes en aanslagen van de...

Zakelijk eten en drinken aftrekbaar: Ontdek de voorwaarden en regels

Zijn kosten van eten en drinken aftrekbaar? Wanneer kan ik eten en drinken zakelijk aftrekken? Als ondernemer is het...

Hoe word ik zzp’er in de zorg?

Als zzp’er in de zorg profiteer je van enorm veel zelfstandigheid, vrijheid en flexibiliteit.

Zelf je boekhouding doen of uitbesteden?

Zelf je boekhouding doen of uitbesteden: Een overweging voor ondernemers en ZZP’ers

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? ?

Ervaringen van onze klanten

ortaq icon trustoo

“Uitstekende communicatie, goede begrijpbare uitleg…”

⭐⭐⭐⭐⭐

Google review Ortaq

“Zeer ervaren en deskundig…”

⭐⭐⭐⭐⭐

Lees hier meer blogs

Wanneer ben je ondernemer voor de Belastingdienst?

Bij hoeveel opdrachtgevers ben ik zelfstandig voor de Belastingdienst als zzp'er? De regels rond ondernemen, zzp’en en freelancen zijn soms ingewikkeld. Zo is ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel alleen niet genoeg om zelfstandige te zijn.Wanneer ben je dan...

Letters Belastingdienst in betaalkenmerk of beschikkingsnummer

Betekenis van Codes en Letters op Belastingaangiftes en Aanslagen Op belastingaangiftes en aanslagen van de Belastingdienst worden vaak codes en letters gebruikt, die belangrijke informatie verschaffen over het type aanslag en de periode waarop de aangifte of aanslag...

Hoe word ik zzp’er in de zorg?

Als zzp’er in de zorg profiteer je van enorm veel zelfstandigheid, vrijheid en flexibiliteit. Je deelt immers zelf je uren in en bepaalt voor wie je werkt. Echter komen er natuurlijk wel de nodige voorbereidingen bij kijken. Je moet namelijk eerst een aantal dingen...

Hoe kunnen we je helpen?

Telefoon

Bel ons ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 op 070 783 00 88.

E-mail

E-mail ons 24/7 op contact@ortaq.nl. We reageren zo snel mogelijk.

WhatsApp

Wij beantwoorden je vragen van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00.

Pin It on Pinterest