Boekhouder zzp

Betaalbaar boekhouder voor de zzp'er

Ben je op zoek naar een boekhouder voor zzp er?

Er zijn zzp’ers die hun boekhouding helemaal zelf doen.
Je kan ervoor kiezen om je boekhouding zelf te doen of (een deel) uit te besteden aan een boekhouder. Het is wel aan te raden om dit over te laten aan een boekhouder. Een boekhouder inschakelen bespaart je tijd en geld.
Kies jij ervoor om zelf je boekhouding te doen? Zelf de boekhouding doen is niet zonder risico! Je moet op de hoogte zijn van belastingregels en op de hoogte blijven: want wetgeving wijzigt regelmatig en aan de andere kant zelf boekhouden kost tijd.

Boekhouder voor zzp

Ortaq de boekhouder voor zzp er.

Het inschakelen van een boekhouder heeft vele financiële voordelen. Een boekhouder heeft verstand van belastingregels. Je kunt tijd en geld overhouden omdat een boekhouder veel taken kan overnemen. Om ervoor te zorgen dat je de administratie goed op orde kunt houden, is de boekhouding zeer belangrijk.

Slim boekhouden met Ortaq

Ortaq de boekhouder voor zzp er

Houd overzicht en bespaar tijd. Jouw administratie overal beschikbaar en altijd up-to-date.

Beter, sneller en efficiënter boekhouden voor zzp.

Slim boekhouden met Ortaq is super easy ontdek waarom zzp'ers slim boekhouden met Ortaq.

Wat kost een boekhouder?

De kosten van boekhouder voor zzp’ers verschilt sterk per boekhouder. Je administratie goed geregeld, voor een vast bedrag per maand. Al vanaf €69,- per maand doen wij jouw volledige administratie en aangiften. Bekijk de verschillende pakketten op onze prijzenpagina.

Wij vertellen je graag meer over hoe we je kunnen helpen in een vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak met één van onze professionals.

Is het makkelijk om van boekhouder over te stappen?

Overstappen? Zo geregeld!

Denk je erover om over te stappen naar Ortaq administratie?

Je kunt altijd even bellen, mailen, Whatsappen. Wij vertellen je dan precies hoe we te werk gaan. Wij maken overstappen makkelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld?